گیربکس
Wiki Article
در زیر به برخی از کاربردهای رایج گیربکسهای صنعتی اشاره میکنیم.
گیربکس خورشیدی (سیارهای): مناسب برای انتقال گشتاور بالا در فضای کم.
در این گیربکسها سرعت کاهش پیدا کرده و گشتاور افزایش مییابد. نسبت کاهش دور و افزایش گشتاور، معکوس است. یعنی به همان نسبت که دور کاسته میشود، گشتاور افزایش مییابد.
بر اساس نوع گیربکس و شرایط محیط، برای طولانیتر شدن عمر مفید آن اقداماتی صورت میپذیرد. بهطور مثال در گیربکس خورشیدی، بازدید سطح روغن باید به صورت دورهای و در زمان کوتاه باشد.
در فناوری های پیشرفته مانند رباتیک و پرینت سه بعدی، این شکل از گیربکس (گیربکس صنعتی) رایج است. سه چرخ دنده از چهار چرخ دنده سیاره ای یک گیربکس سیاره ای را با یک دنده خورشیدی مرکزی احاطه کرده اند.
گيربکس صنعتی درواقع يک واسطه بين منبع توان و مصرف کننده توان مي باشد که انعطاف پذیری لازم را بين منبع توان و مصرف کننده توان بر قرار مي کند.
تقسیم میشود. این نوع گیربکس برای کاربردهای سنگین مانند معادن، بالابرهای ساختمانی، نقل و انتقال و ساخت مخازن بهکار میرود.
تغییر سرعت: کاهش یا افزایش سرعت چرخش شفت خروجی نسبت به شفت ورودی.
چرخ دنده های فولادی متداول ترین گیربکس هایی هستند که در یک سری ماشین آلات صنعتی برای کاهش دنده های بزرگ استفاده می شوند.
برای این منظور باید گشتاور و دور خروجی موردنیاز کاربرد که همان گشتاور و دور خروجی گیربکس است را محاسبه نموده و باتوجهبه آن توان الکتروموتور مشخص شود. فرمول محاسبه توان عبارتاست از:
گیربکس حلزونی متشکل از دو چرخ دنده ساده و ماردون می باشد. در گیربکس حلزونی به علت استفاده از چرخ دنده های برنجی و فولادی دارای صدای بسیار پایین و رو به صفر است که این امر علاوه بر پایین بودن صدا راندمان کاری بالا را دارا می باشد.
در ادامه با مزایا و معایب گیربکسهای صنعتی آشنا میشویم.
استفاده از ابزارهای پایش وضعیت برای شناسایی خرابیهای احتمالی.
الکتروگیربکس صنعتی سرعت، گشتاور، جهت منبع تغیر را تغییر می دهند. مگنت ترمز الکتروموتور از دیگر محصولات شرکت نیرو گیربکس با قیمت مناسب می باشد در صورت مطالعه از منبع نیاز به خرید این محصول با ما تماس بگیرید.